Onverwachts tekort aan linnen?
Speciaal servicenummer voor in het weekend

Verzorgd aan het werk in een onberispelijke koksjas en strak gevouwen servetten op een piekfijn gedekte tafel, dat kan met Napking. Ook in de weekenden waarin het net even anders loopt dan u had verwacht.

Vriendelijk, persoonlijk en toegewijd. Zo gaan wij graag met elkaar om. Daarom heeft u één vaste contactpersoon in het hele proces van vuil naar schoon. Ondersteund door onze klantenservice, die op werkdagen uw vragen snel beantwoordt.

Heeft u ons met spoed nodig in het weekend, voor bijvoorbeeld een onvoorzien tekort aan textiel? Dan kunt u ons ook bereiken op een speciaal servicenummer. Exclusief beschikbaar voor onze klanten.

Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiënt - klantgericht