Altijd voldoende linnen

Voor kleding hebben wij bij Napking een speciaal voorraadsysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd – in drukke én rustige tijden – over de juiste hoeveelheid en juiste maten kleding beschikt. Ook voorkomt het overtollige voorraad. Dit doen wij onder andere door uw kleding  te voorzien van een barcode. Dit transparante track-and-tracesysteem optimaliseert  het voorraadbeheer.

Flexibel abonnement
Bij Napking draait alles om flexibiliteit. Zo kunt u heel eenvoudig uw abonnement – altijd afgestemd op de capaciteit van uw restaurant –aanpassen al naargelang de drukte van het seizoen of tijdelijk stopzetten tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. Zijn er wisselingen in uw personeelsbestand? Op elk moment kunt u maatwissels online doorgeven voor uw koks- en bedieningskleding. Snel, makkelijk en kosteloos. 

Dagelijks halen en brengen
Op de afgesproken dagen en tijden levert onze chauffeur uw linnen af. De vuile was neemt hij direct mee retour. In de wasserij wordt uw textiel gewassen, gestreken, gevouwen en weer ingepakt. En zien we dat het logistieke proces efficiënter kan, dan bespreken we dat.


Betalen voor gebruik
Het mooie is dat Napking geen investering van u vraagt. Daarbij betaalt u alleen voor het linnen dat u gebruikt. Met periodieke tellingen houden wij uw inzet up-to-date. Overzichtelijk en transparant. Zo heeft u geen omkijken naar het voorraadbeheer.

Geen zorgen meer over de voorraad schoon linnen in uw restaurant? Bel ons op 0294-25 85 25 of mail naar klantenservice@lamme.nl.
Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiënt - klantgericht