Tracking

Voorraad
Door de toevoeging van RFID en/of barcode kan de voorraad van de kleding op een snelle en efficiënter manier bewaakt worden. Op ieder gewenst moment is het mogelijk om een rapportage te krijgen van de “verblijfsplaats” van de kleding.  Zo is het altijd inzichtelijk hoeveel kleding zich bij de klant bevindt en hoeveel er nog in de wasserij aanwezig is.


Bewaken kwaliteit & duurzaamheid
Met RFID is het mogelijk om bijdrage te leveren aan het bewaken van de kwaliteit van het textiel. Naast het juiste wasproces en correct gebruik van het textiel kunnen we door middel van RFID de omloopsnelheid bewaken. Hoe beter de omloopsnelheid van de artikelen verdeeld wordt over het pakket, hoe beter dit voor de levensduur is. Wanneer een gedeelte van het pakket langdurig stilligt betekent dit dat andere artikelen bovenmatig gewassen zullen worden. Door dit goed inzichtelijk te hebben hoeft er minder vervangen te worden wat ten goede komt aan de duurzaamheid.  

Barcodes
Voor kleding hebben wij bij Napking een speciaal voorraadsysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd – in drukke én rustige tijden – over de juiste hoeveelheid en juiste maten kleding beschikt. Ook voorkomt het overtollige voorraad. Dit doen wij onder andere door uw kleding  te voorzien van een barcode. Dit transparante track-and-tracesysteem optimaliseert  het voorraadbeheer.  In overleg met de klant zetten wij een systeem op dat werkt volgens de wensen en behoefte van de klant. 
Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiënt - klantgericht