Vlekkeloos (samen)werken

Al vele jaren biedt Napking aan horecabedrijven smetteloos linnen. In onze professionele wasserij wordt wekelijks meer dan 120.000 kilo was verwerkt van hotels en restaurants in de Randstad.

Heldere afspraken
Langdurig en prettig samenwerken begint bij het maken van goede afspraken. En die vervolgens nakomen. Daarom stellen we transparante overeenkomsten op over het huren, kopen, reinigen en beheren van uw textiel. Erop gericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Flexibele specialist
Onze ervaring zetten wij in om logistieke processen te verbeteren en optimaal te laten aansluiten. Dankzij onze eigen logistiek kunnen wij flexibel inspelen op al uw textielwensen. Met ruim 200 medewerkers van 32 nationaliteiten reinigen we, verspreid over drie locaties in Nederland en Duitsland, meer dan 400 ton textiel per week.

Label van Lamme Textielbeheer
Napking is een label van Lamme Textielbeheer. Een professionele internationale wasserij voor  het reinigen, beheren, ontwikkelen, verhuren en verkopen van textiel. Voor horeca en luchtvaart. Met wasserijen in Nederhorst den Berg, op Schiphol Airport en in Bad Vilbel (nabij Frankfurt Airport) spelen wij flexibel in op uw logistieke proces. EfficiĆ«nt en duurzaam.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare wasserij voor vlekkeloos horecatextiel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiƫnt - klantgericht