Bewust ondernemen

Bij alles wat we doen houden we rekening met het milieu, onze omgeving en onze medewerkers. Groeien op verantwoorde wijze, dat is het uitgangspunt. Daarom kiest Napking voor producten met wereldwijd erkende labels als GOTS, Oeko-Tex en Fairtrade. Ook zijn we gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder.

Dagelijks duurzaam
Dat we duurzaamheid belangrijk vinden, ziet u vooral terug in onze dagelijkse praktijk. Zo hergebruiken we ons afvalwater, rijden we efficiƫnte routes om de CO2-uitstoot te beperken, gebruiken we ecologisch wasmiddel en bieden we werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vanzelfsprekend investeren we continu in energiezuinigere wastechnieken, zoals wassen op lage temperaturen. Verder hebben we samen met onze leverancier van Fairtrade-linnen een microproject opgezet in India voor beter onderwijs voor kinderen van katoenverbouwers. Kortom, met Napking als partner onderneemt u zichtbaar beter.

Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiƫnt - klantgericht