Certificering

Napking is gecertificeerd volgende de laatste richtlijnen om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.
Dit betekent dat er in onze organisatie een kwaliteitborgingssysteem aanwezig is welke voldoet aan de normen in het handboek van de Certex, NEN-ISO 9001:2015)

Vanaf 2014 zijn wij gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder om onze duurzame activiteiten concreet en meetbaar te maken.

Wat is NEN-ISO-9001:2015
NEN-ISO-9001:2015 zijn de door Certex vastgestelde kwaliteitsniveaueisen voor diensten aan instellingen in de gezondheidszorg en de industriële sector. Alle horecagelegenheden moeten voldoen aan de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) regels. Dit zijn eisen die bijvoorbeeld te maken hebben met voorschriften op het gebied van hygiëne van kokskleding en keukendoeken.

Met de NEN-EN 14065 voldoen wij aan de HACCP-kwaliteitsnormen.Constante kwaliteit
Lamme Textielbeheer realiseert een constante kwaliteit door dagelijkse product- en procescontroles door onze eigen kwaliteitsdienst. Daarnaast zijn er de jaarlijkse externe controles van I.R.T.N.O. en/of Cleaning Consultancy Delft (CCD).

MVO Prestatieladder
Vanuit de overtuiging dat de verantwoordelijkheid om toekomstige generaties ook in een gezond milieu te laten leven, heeft Lamme Textielbeheer zich verbonden aan de MVO Prestatieladder. Lamme Textielbeheer wil op een verantwoorde en duurzame manier groeien en zich blijven ontwikkelen. Middels de MVO Prestatieladder kan hier op een concrete en meetbare manier invulling aan gegeven worden. Door de MVO Prestatieladder is de wijze waarop wij rekening houden met het milieu, onze omgeving en mensen nog duidelijker en transparanter. Door al onze leveranciers een code of conduct te laten ondertekenen vragen wij ook van onze partners om hun verantwoordelijk te nemen om op een duurzame en eerlijke manier te ondernemen.
Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiënt - klantgericht