Breed assortiment

Napking reinigt, verhuurt, verkoopt, ontwikkelt en beheert diverse soorten (eco)servetten, tafellinnen, keukendoeken en bedienings- en kokskleding voor restaurants. Als wasserij voor de regio groot Amsterdam en daarbuiten Wij zijn uw partner in het hele proces van vuil naar schoon. Met als belofte: mooi kwaliteitstextiel tegen scherpe tarieven.

Van servetten, tafellakens, tafellopers en koksbroeken tot buizen, sloven en glazen-, thee- en blokdoeken: ons brede assortiment biedt een oplossing voor elk budget. U krijgt advies over het linnen dat het beste bij uw onderneming past. Ook denken wij met u mee om interne processen te verbeteren, zodat u kosten kunt besparen.

Vlekkeloze kwaliteit
Al het textiel dat wij wassen, screenen wij  op de allerbeste kwaliteit. Zo kunnen we u een hoogwaardig, duurzaam en vernieuwend assortiment aanbieden. Geschikt voor alle restaurants. Uiteraard zijn onze werkwijze en wasserijen gecertificeerd volgens de eisen van Certex (NEN-ISO 9001:2015) en HACCP (NEN-EN 14065). Externe audits worden jaarlijks uitgevoerd.

Eigen textiellijn
Of u nu textiel bij ons koopt of huurt, u kunt uw servetten, tafellinnen en bedrijfskleding laten bedrukken of borduren in uw eigen stijl. Vraag ons om advies over het ontwikkelen van uw eigen lijn.

Spotless is Napking

Certificering

Bij alles wat we doen houden we rekening met onze omgeving en kiezen bewust om op verantwoorde wijze te groeien.

Service

Ook als het in het weekend net even anders loopt dan u verwacht staat wij voor u klaar.

Voorraadbeheer

Napking biedt een flexibel abonnement die je op ieder moment kan bijstellen. Daarnaast hanteren wij een track en trace systeem voor een optimaal voorraadbeheer systeem.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie opvragen? Dan kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15 uur contact opnemen met onze klantenservice of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder en nemen z.s.m. contact met u op.

 

Reeweg 18
1394 JD
Nederhorst den Berg

 

duurzaam - vlekkeloos - kwaliteit - flexibel - efficiƫnt - klantgericht