Offerte

Een complete offerte
op maat kan je hier aanvragen.

Lees meer >

Verantwoord huren bij Napking

Twijfelt u of u uw was uit moet besteden aan Napking? Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn , daarom zetten wij de voordelen op een rij:

Hygiëne eisen
Het zelf realiseren van linnen dat optisch én hygiënisch optimaal gereinigd is is vrijwel onmogelijk. Als textielservicebedrijf is Napking gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem Certex. Naast de kwaliteit van de dienstverlening borgt dit systeem ook de hygiëne. De Europese norm EN14065 is een integraal onderdeel van het schema. Deze norm omvat het RABC-systeem: Risk Analysis and Biocontamination Control, in de horeca staat de tegenhanger bekend als HACCP.

Zo weet u zeker dat uw linnen “echt” schoon is en dat u op dit gebied voldoet aan gestelde eisen voor uw personeel en uw gasten.

Vlekken verwijderen is een vak apart
Het verwijderen van hardnekkige vlekken en het ontvetten van doeken met een “gewone” wasmachine en wasmiddel geeft vaak niet het gewenste resultaat. Dat komt simpelweg omdat het wasprogramma niet zwaar genoeg is om vlekken, ontstaan in keukens en in de bediening, te verwijderen.

Duurzaam | grote wasjes, kleine wasjes Bij een gemiddelde thuis-was wordt ongeveer 30 liter water gebruikt. Napking heeft voor het wassen van kleding ongeveer 10 liter water nodig en voor het wassen van tafellinnen 5 liter water. Ook het energieverbruik ligt gemiddeld 65% lager dan bij een thuis-was. Bijkomend voordeel van een industrieel was proces is dat er precies de benodigde hoeveelheid was- en oplosmiddelen ingezet worden. Dit betekent dat het milieu en de leefomgeving optimaal gespaard worden.

Minder slijtage is goed voor de portemonnee
Wanneer de verkeerde wasmiddelen en was processen ingezet worden om het textiel thuis te reinigen treedt er vroegtijdige slijtage op. Dit betekent dat linnen onnodig snel slijt en er voortijdig nieuw linnen aangeschaft moet worden.

Door minder gebruik van water, een lagere was temperatuur en de inzet van speciale wasmiddelen worden was processen bij Napking zodanig ingericht dat er minder slijtage van textiel optreed. Dit betekent dat grondstoffen en energie bespaard worden en dat er minder geld uitgegeven hoeft te worden aan nieuw textiel.

Contact

Napking
Reeweg 18
1394 JD Nederhorst den Berg