Offerte

Een complete offerte
op maat kan je hier aanvragen.

Lees meer >

Textiel verhuur voor de horeca

Flexibel abonnement
Napking biedt een flexibel abonnement die je bij kan stellen op basis van bijvoorbeeld seizoen drukte. Daarnaast kan je makkelijk en snel maatwissels doorgeven voor koks- en bedieningskleding bij aanpassingen in het personeelsbestand.

 

Prijs/ Kwaliteit
Napking biedt een mooie kwaliteit textiel tegen scherpe tarieven. Wij wassen op lagere temperaturen waardoor energie bespaart wordt. Bovendien vergroot het de levenscyclus van het linnen waardoor je - als horecaondernemer - profiteert vanscherpe prijzen.  

 

Gemak
Heb je geen tijd om de linnenvoorraad in het oog te houden? Of zou je meer willen doen aan uitstraling? Op basis van jouw wensen en behoeften stelt je samen met onze salesmedewerker een textielabonnement op. Met periodieke tellingen houden wij je inzet vervolgenns up-to-date, zonder dat je er werk aan hebt.


Kwaliteit
Napking is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit betekent dat wij ook aan de horeca geldende RABC (Risk Analysis and Biocontamination Control) normen voldoen.


Service
Onze servicemedewerker komt bij je langs om schoon linnen te leveren en vuil linnen op te halen. De klantenservice is op werkdagen, op 0294-25 85 65, van 8.30 tot 17.15 uur bereikbaar voor alle vragen en wensen. Bovendien hebben wij een speciaal weekendnummer welke je kan bellen in geval van tekorten aan textiel.  

Contact

Napking
Reeweg 18
1394 JD Nederhorst den Berg